Monday 4 June 2012

Cedar Tree Identificatie

Cedar behoort tot het genus Cedrus van de familie Pinaceae (grenen familie). In de natuurlijke habitat, worden ze aangepast aan een zeer hoge hoogte van meer dan 1000 meter boven de zeespiegel. Echter, ze zijn sterk adaptief en groeien het best in gebieden, waar de winter de temperatuur hoger is dan -25 ° C. Daarom worden ze vaak aangeplant als sierboom in bepaalde gebieden van de wereld. Veel hobbyisten prefer groeiende ceder bomen voor hun sterke geurende en duurzame hout. Commercieel, ze zijn een belangrijke bron voor de productie van kwaliteit en insectresistente hout. Meer op ceder feiten.
Verschillende soorten ceders zijn geïdentificeerd, waarvan de oostelijke rode ceder, noordelijke witte ceder boom en western red cedar boom zijn de meest voorkomende als sierplant. De meeste van deze ceders dragen vergelijkbare kenmerken met andere soorten naaldbomen en worden vaak verward met arborvitae, jeneverbessen en sparren. Vandaar dat het leren van de fundamentele sleutels voor cederboom identificatie is belangrijk voor het selecteren van de juiste soorten voor uw landschap te ontwerpen.
Identificatie van cederbomen
Cederboom identificatie wordt uitgevoerd met behulp van de fundamentele taxonomische criteria voor de indeling van bomen. Hoewel de plant functies kunnen iets afwijken van de ene soort naar de andere, kunt u een ceder boom te identificeren door het onderzoeken van de verschillende onderdelen zoals bladeren, schors, vertakkende patroon, reproductieve structuren en boomhoogte. De volgende tips die u zullen helpen bij de identificatie van ceder bomen:
Bladeren; De ceder bladeren zijn wintergroen en te behouden gedurende het hele jaar. Het blad is meestal naaldvormig en elk van hen de neiging om elkaar overlappen de andere. In tegenstelling tot de lange, naaldvormige bladeren van dennenbomen, een ceder blad is zacht, zeer kort en lijkt als dat van varens. Plet de ceder bladeren in je hand en je kunt ruiken, dat het onderscheidend geur.
Schors en takken; De bast van cederbomen is dun, bruinachtig of roodachtig van kleur, vezelige en heeft een verticaal gegroefde structuur. U kunt eenvoudig afpellen van de bast in dunne reepjes. De diameter van de belangrijkste stengel in een volwassen ceder is ongeveer 5 meter, terwijl de breedte van de twijgen is afhankelijk van rijpheid. De takken zijn kort en bedekt met schaal als bladeren die bruin (oude loof) of groen (nieuw blad) in kleur.
Bloemen; Cedar bomen zijn tweehuizig, wat betekent dat mannelijke en vrouwelijke bloemen staan ​​in verschillende bomen. Bijgevolg, de mannelijke en vrouwelijke bloemen verschillend zijn, waarbij de eerste is meestal bruin van kleur, terwijl een vrouwelijke bloem is klein en blauwachtig groen van kleur. Als u liever conus formaties, moet u zowel de mannelijke en vrouwelijke cederbomen naast elkaar plant.
Reproductieve Cones; Net als andere naaldbomen, is de reproductieve structuur van een cederboom gedragen in de vorm van een kegel. De kegel grootte, vorm en kleur is het belangrijkste criterium voor de identificatie van de verschillende soorten ceder. Bijvoorbeeld, kegels van de Atlantische Oceaan witte ceder zijn wasachtige blauwe kleur die rood-bruin wanneer ze rijp zijn. Aan de andere kant, de kegels van de oostelijke red cedar zijn groen, die worden blauw als volwassen.
Luifel Vorm; De kap vorm van een cederboom is piramidale, waar de boom in, ruimer lijkt aan de basis en smaller aan het uiteinde. Vandaar dat het snoeien van de bomen te behouden een luifel vorm is niet altijd nodig is voor cederbomen. Natuurlijk moet je trim van de dode en zieke takken in het najaar, wanneer de boom niet groeit actively.
Hoogte; Op een gemiddelde, de hoogte van ceder bomen is ongeveer 40-50 meter op de vervaldag. De hoogte van de Oost-red cedar soort is ongeveer 40-60 meter, terwijl dat van de Atlantische witte ceder bomen varieert 45 tot 85 meter. Echter, sommige soorten ceders in de natuurlijke habitat bergachtige op te groeien tot een hoogte van ongeveer 100 meter. Meer informatie over gids voor het identificeren van bomen.
Dit was in het kort met betrekking tot cederboom identificatie. Wanneer u een mogelijkheid om een ​​centrum te bezoeken tuinbouw te krijgen, probeer dan het vergelijken van de overeenkomsten en verschillen van de ceder boomsoorten voor meer informatie over deze prachtige landschapsarchitectuur bomen te leren.

No comments:

Post a Comment