Tuesday, 19 June 2012

Natural Hair Care for Afro-Amerikaanse vrouwen

Voor elke vrouw, haar haar is haar kroon. Ieder van ons heeft verschillende soorten haar, terwijl sommige van ons hebben steil haar, anderen hebben krullend haar. Afro-Amerikaanse vrouwen staan ​​bekend om hun chique en funky zwarte kapsels. Echter, vanwege de structuur van hun haar, ze vereisen extra haarverzorging want het is niet erg makkelijk om deze dikke natuurlijke haar te handhaven. Dat is de reden dat veel Afro-Amerikaanse vrouwen permanenten, overdreven of hun haar steil, omdat ze gefrustreerd zijn met hun natuurlijke haar. Echter, er zijn manieren voor natuurlijke haarverzorging voor Afro-Amerikaanse vrouwen, zonder de noodzaak om toevlucht te nemen tot dure behandelingen, of de noodzaak om beschadigd haar met warmte. Lees meer op natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen.
Natural Hair Care voor Afro-Amerikanen
Als het gaat om Afro-Amerikaanse haar, moet je hen behandelen als een verzameling van fijne vezels, dus het moet worden behandeld zo voorzichtig mogelijk. Hoe beter je de behandeling van uw haar, hoe beter ze in staat zullen zijn om te groeien en te kijken. De meeste Afro-Amerikaanse vrouwen hun eerste fout, terwijl het haar nat is. Haar is op de meest broze en kwetsbare staat als het nat is, dus om beschadiging te voorkomen, te investeren in de beste zwarte haarverzorgingsproducten, zoals sulfaat vrije shampoo die niet strippen het haar van zijn natuurlijke oliën en dus worden beschouwd als de beste shampoo voor krullend haar. Een zeer belangrijk punt in natuurlijke haarverzorging voor Afro-Amerikaanse vrouwen is om altijd gebruik maken van een grove kam. Als u met een gewone kam, gaat het leiden tot haaruitval. Föhnen overdreven wordt ook niet aanbevolen voor natuurlijke zwart haar zorg. Hoewel klap drogers en steiltang geven een tijdelijke gladde look aan het haar, maar op de lange termijn, warmte apparaten zijn schadelijk voor het haar. Nog een tip voor haarverzorging voor zwarte vrouwen is niet te veel haaraccessoires, vooral katoen of metaal getipt haar elastieken of hoofdbanden, die een belangrijke oorzaak van haar breuk, dus in plaats daarvan gebruik Satin Hair elastieken en hoofdbanden.
Natural Hair Care Tips voor Afro-Amerikaanse vrouwen
De volgende zijn een paar tips voor natuurlijke haarverzorging voor Afro-Amerikaanse vrouwen die cruciaal zijn om te volgen voor je haar gezond en glanzend:; Het is uiterst belangrijk om olie op je hoofdhuid op een regelmatige basis met natuurlijke olie zoals Shea boter; Masseer uw hoofdhuid op een regelmatige basis om de circulatie en de olieproductie te bevorderen; niet wassen je haar meer dan een keer per week, als iets vaker dan dat zal opdrogen je haar; Kam je haar terwijl je staat te brengen, om klitten te verwijderen terwijl ze nat; Gebruik altijd een leave-in conditioner na het wassen je haar; Vermijd alcohol gebaseerde producten, in plaats proberen met behulp van natuurlijke haarverzorgingsproducten voor Afro-Amerikaanse vrouwen; Vergeet niet dat water is erg goed voor je haar, dus spritzing een beetje water op je haar Elke dag is een goed idee; Zorg ervoor dat je je haar hydrateren ten minste twee dagen per week, naast de conditionering. Aangezien de natuurlijke haar droog is, zuigt het vocht op wanneer het voldoende is gehydrateerd; beide secties van het haar en vlecht, of bind het terug voor het naar bed gaan, dit zal het aantal knopen moet je kam de volgende ochtend te verminderen, het verminderen van de kansen van haar breuk; tijdens het slapen, das een satijnen sjaal rond je haar en slapen. Dit zal u helpen voorkomen dat je gespleten haarpunten veroorzaakt door je haar te wrijven tegen een ruwe kussensloop; Eet een gezond dieet. Het is zeer belangrijk om voldoende hoeveelheid eiwitten en vitaminen voor gezond haar te krijgen; Zoek een stijl die je haar en jouw stijl past. Hoe meer je werkt tegen je haar, des te meer benadrukt uw haar zal zijn, wat resulteert in haarbreuk en vrouwelijke haarverlies; Dit waren enkele belangrijke punten voor natuurlijke haarverzorging voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Dus nu dat je weet hoe je je haar te beheren, je eindelijk niet meer hoeft te maken van frequente kapsels! Het is echter van cruciaal belang om een ​​strenge haarverzorging volgen om de schoonheid van uw natuurlijke haar te behouden. Zo, deze natuurlijke haarverzorging tips voor het Afro-Amerikaanse vrouwen zijn makkelijk te volgen, en zal garanderen je haar zal altijd blijven gezond, glanzend en mooi!

No comments:

Post a Comment