Thursday 14 June 2012

Halflang haar met een pony

Halflang haar met een pony zijn terug met een knal! De korte en de lang zijn Passee. Medium lengte van je haar is de nieuwe look. Halflang haar met een pony voor vrouwen is een must look voor elke werkende vrouwen, want het is gemakkelijk te onderhouden en sexy uit te voeren. Deze probleemloze gratis en eenvoudig mee te nemen kijken, ziet er goed uit op casual wear, formele slijtage en op traditionele dragen als goed. Daarnaast is de enigszins onverzorgde karakter van dit medium kapsels met pony zal wegnemen jaar vanaf je gezicht. Dus maak je de meest trendy look deze herfst te bang de winter met je pony! Laten we eens kijken welke uitstraling is het een voor je.
Halflang haar met een pony
Halflang haar met een pony voor ronde gezichten; De vorm van je gezicht, de textuur en het type van je haar zijn de beslissende factoren over kapsels. Als je een rond gezicht en dik haar, knipte je haar alleen tot de schouder lengte. Zo dik haar, in het algemeen de neiging om flair up heeft, kunt u binden ze hen terug te brengen naar de normale grootte. De kenmerken van een rond gezicht zal worden gemarkeerd als u naast een pony in plaats van voor een pony. U kunt de haren uit gekruld of in-gekruld om uw stijl aan te passen. Lees meer over kapsels voor ronde gezichten met een pony.
Medium Kapsels met pony en Lagen; Deze is de perfecte tiener look. De lagen zal de disheveled look en de pony zal toevoegen aan de houding. Deze perfecte pop zanger look zal je kijkt een hele hoop jonger dan je bent. Als het haar is rechtgetrokken, het is de perfecte look formeel gedragen worden en na de kantooruren gewoon los laat het haar! Halflang haar met een pony voor meisjes kan nooit mis gaan. Lees meer over gelaagde kapsels met pony.
Halflang haar met een pony voor ovale gezichten; Gebruik de lengte van uw gezicht om de beste te gebruiken. Niemand anders dan de typische rechte pony zijn bedoeld voor ovale gezichten. Style je haar meteen te geven een slanke look en uit strek je pony ook. Als je haar krullend in de natuur, houdt de lagen tot het minimum en ga voor de zijkant pony. Niet föhnen je haar te veel als zij zal de pony look all over the place. Laat ze drogen, zodat ze de wijze waarop zij en de glans wordt gehandhaafd op te lossen. Lees meer over krullend haar met een pony.
Halflang haar met een pony voor zwarte vrouwen; De zachte vorm van een pony voor zwarte vrouwen zijn een teken van elegantie. Heb je gezien de Aisha Tyler kijken in de VRIENDEN aflevering? Je moet eens, het is een suave en verfijnde look, en bedoeld voor het najaar van dit jaar. In feite, waarom juist de val, het is een perfecte zomerse look ook. Lees meer over Afro-Amerikaanse kapsels met pony.
Medium Kapsels met pony voor mannen; Wie zegt dat alleen vrouwen zijn bang (pun intended), mannen kunnen doen het beter! Bangs zijn in principe, niet de taak van het maken van je er jonger uitzien. A Caesar gesneden, met de haren geborsteld aan de voorkant, maar met heel kort haar aan de achterkant is het beste kapsel voor jongens en mannen. En het is wel een Caesar cut na de grote Julius Caesar. Ja, et, tu Brutus?! Lees meer over mannen kapsels.
Lees meer over; Bang Kapsels, verschillende kapsels voor pony; Kapsels met pony voor lange en middellange Haar; Medium kapsels met pony er schattig uitzien, sportief en zijn zeer eenvoudig uit te voeren. Ze zien er misschien een beetje kiddish, maar de heck! Het is altijd leuk om te doen wat de klein kind opgesloten. Dus, knip de lange lokken, want ze zijn zo oud als de Goldie Locks. Probeer eens iets anders voor een verandering, bang het af met zwier en houding!

No comments:

Post a Comment