Sunday, 17 June 2012

Barrel Cactus Aanpassingen

Barrel Cactus, een lid van de Cactaceae familie, is overwegend gekenmerkt door een tonvorm waaruit het ontleent zijn naam. Deze cactus soort is inheems in het zuidwesten woestijn van Noord-Amerika, waar het in overvloed te vinden in de droge regio. Barrel Cactus kan groeien tot zo groot als een meter geworden. Het sport-gele stekels, gele bloemen, en oneetbare vruchten die lijken op ananas. Net als alle andere leden van cactussen familie, deze soort heeft ook een aantal van de meest verbazingwekkende eigenschappen van de plant familie, Barrel Cactus aanpassingen wordt een van hen. Lees meer over cactussen.
Barrel Cactus Aanpassingen; Barrel Cactus, die meestal wordt gevonden in de woestijn van Noord-Amerika, is wonderbaarlijk aangepast aan de droge omgeving. De regio's waar het is gevonden onder de droge gebieden van de Mojave, de chihuahua, en de Sonora woestijn. Deze prachtige Barrel Cactus aanpassingen Barrel Cactus een van de meest in overvloed gevonden cactussen soorten in het zuidwesten woestijn. Lees meer over de verschillende soorten cactussen.
Vasthouden van water is belangrijk kenmerk van verschillende plantensoorten gevonden in woestijnen. vormige Het vat stengels van deze Barrel Cactus installatie effectief werken als het waterreservoir voor de plant. Deze stengels, die geen bladeren hebben, ook het proces van de fotosynthese in het vat cactussoorten. De dichte stekels, die bedoeld zijn om de plant te beschermen tegen hitte en dieren te vergemakkelijken, het vasthouden van water door ervoor te zorgen minimalistische verlies van water in de droge omgeving.
Ook al is het onmogelijk voor dieren om te eten de plant als gevolg van de dikke stekels die als zekerheid fungeren voor de cactussen soort, de vrucht is toegankelijk voor verschillende dier-en vogelsoorten. De dieren en vogels die zich voeden met het vat cactusvruchten indirect helpen bij het verspreiden van de zaden van de plant, waardoor het gemakkelijker reproductie van deze soort. Lees meer over groeiende cactus uit zaden.
Nog een ander aspect van de buitengewone Barrel Cactus aanpassingen is hun wortels. De root systeem is ontworpen om ervoor te zorgen dat de plant in staat is om elke druppel water beschikbaar in de dorre woestijn voorwaarden te absorberen. De speciaal ontworpen wortels ook helpen bij de fabriek in fixatie in de woestijn bodem, als gevolg waarvan ook wordt gezien groeit op hellingen als de muren van canyons.
Barrel Cactus feiten; Als de bovenstaande informatie over Barrel Cactus aanpassing was interessant, hier nog een aantal fascinerende feiten over de loop cactussoorten. ; Barrel Cactus is de grootste cactus die zijn aangetroffen in de regio Zuidwest-Amerika. ; Barrel Cactus soorten hebben een levensduur variƫrend tussen 50 tot 100 jaar, maar sommige planten zijn bekend om te overleven voor zo lang als 130 jaar. ; Deze soorten kunnen overleven voor een behoorlijk lange tijd met behulp van het opgeslagen water, nadat ze zijn ontworteld uit de grond. ; Het water opslaan kamer in deze fabriek heeft het grootste volume-verhouding oppervlak in planten. ; De fascinerende aanpassing van Barrel Cactus maakt het de meest succesvolle levensvorm in de dorre woestijn Sonoran in de Verenigde Staten. ; Cactus planten zijn inderdaad wonderen van de natuur, en de beste voorbeelden van aanpassing teelttechnieken. U kunt meer lezen over cactussen tuinieren in; Informatie over cactussen; Hoe Cactus groeien; Hoe een cactus tuin op te bouwen; Deze Barrel Cactus aanpassingen de plant te helpen bij het overleven van de ruwe klimaat waarin slechts weinig andere dier-en plantensoorten op de planeet kunnen houden. In de loop der jaren hebben deze soorten zich aangepast om te passen in de droge woestijn bioom met enorme gemak. Echter, dit betekent niet dat je geen vat cactus groeit bij u thuis. Hoge aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat deze cactus soort groeit in verschillende omgevingen, op voorwaarde dat zij worden blootgesteld aan basis Barrel Cactus zorg. In feite, diverse soorten zoals de vishaak vat en gouden vat zijn populaire keuzes voor cactus tuinen in verschillende delen van Noord-Amerika.

No comments:

Post a Comment