Sunday 1 April 2012

Zonnebloem Bruiloft Thema

Zonnebloem bruiloften symboliseert de zon en geluk. De zonnebloem, die is een symbool van geluk, voorspoed en vrede, is precies wat huwelijken zijn bedoeld om te worden. Ze komen in een verscheidenheid van kleuren en zijn zeer geschikt voor de herfst en zomer bruiloften. Maar voordat je begint met werken aan uw droom zonnebloem bruiloft thema, zult u de verschillende aspecten te behandelen, zoals de locatie, kleurenschema's, uitnodigingen, versieringen, eten etc. Laten we een kijkje nemen in hen een voor een:
Locatie:; Aangezien het thema gaat zonnebloem, zou het beste zijn als de instelling is buiten. De beste locatie zal een tuin, vol met potten gevuld met zonnebloempitten planten-of zonnebloemolie bruidsboeketten als een alternatief. Het is vooral die in juli-oktober, die de bloemen groeien in hun mooie best. U kunt ook kiezen voor het strand bruiloften, aangezien de zonnebloem thema gaat prachtig met de oceaan en zand. Andere opties zijn oude kerken, zal ook de nieuwe geweldig zijn voor de baan, schuren, enz.
Uitnodiging; Zonnebloem huwelijksuitnodigingen moet natuurlijk komen met het ontwerp en de kleuren complimenteren het thema. Kies een zonnebloem ontwerp voor de kaart, waarbij zowel zijn vorm en kleur. Zonnebloem foto's moeten sieren de achtergrond van de tekst op de uitnodigingen. Om uw werk eenvoudiger, surfen op het net voor de vele zonnebloemen thema uitnodigingen. U kunt zelfs downloaden van de ontwerpen en gebruik ze in uw uitnodigingskaart.
Kleurenschema:; De kleuren moeten definitief worden levendig en vol leven. Lichte kleuren zoals geel, oranje en crème moet worden gebruikt voor de trouwjurken. Warme en zonnige kleuren moet domineren de omgeving, maar u kunt ook gooien in een scheutje rode en bruine, zodat de andere felle kleuren niet overweldigend te worden. U kunt gebruik maken van een groene omslag te geven een natuurlijke uitstraling.
Bloemen:; Gebruik zonnebloem bruiloft bloemen van alle soorten en maten, met een beetje groen gegooid inch Na een zonnebloem thema bruiloft betekent niet dat je moet het gemeenschappelijk geel zonnebloemolie gebruiken.Ze komen in een verscheidenheid van kleuren zoals crème wit Italiaans naar briljante oranje en perzik. U kunt ook gebruik maken van een diepe bordeaux najaar zonnebloemen voor de bruiloft bloemboeketten. De sfeer moet zich richten op vrolijkheid, warmte en goodwill. Andere bloemen die je kunt kiezen, zijn chocolade kosmos, gele chrysanten, margrieten Gerber, enz.
Decoraties:; Wilt u een klassieke en elegante touch moet je bruiloft? Gebruik zonnebloemen in grote mooie vazen, als bruiloft centerpieces, begeleid door zonnebloemolie geïnspireerd tafelkleden, kaarsen, kransen gedroogde zonnebloem-, zonnebloem-vormige lampen en andere zonnebloemen accessoires. Versier de manier om het te veranderen met zonnebloem beladen potten. De boeketten die zal worden uitgevoerd door de bruid en de bruidsmeisjes moet worden gevuld met zonnebloemen. Zij kunnen ook gebruik maken van zonnebloemen zoals broches. In principe moet de hele bruiloft decoratie in overeenstemming zijn met het thema.
Menu Corn, groene bonen, squash, erwten, gebraden kip zijn enkele van de opties die u kunt gaan, terwijl de planning voor de bruiloft-menu. De groenten zijn klaar voor het plukken rond dezelfde tijd als de zonnebloemen in bloei. Zie je dat de groenten die je serveert zijn vers uit de tuin of iets vers van het platteland. Deze zal ervoor zorgen dat je menu lekker zal zijn. Voor het dessert kunt u een verscheidenheid aan kleurrijke vruchten of iets dat past bij je thema. Houd de bruiloft catering simpel, maar elegant.
Cake; Voor de bruidstaart, kunt u trail zonnebloemen vaststelling van de niveaus van een gelaagde bruidstaart. Of u kunt gewoon breken traditie en gaan voor een grote interne gelaagde taart, dat is gemaakt om te kijken als een zonnebloem. Een ander idee kan zijn om een ​​broodje lade te nemen en te vullen met zonnebloemolie vormige cupcakes.
Gunsten; Huwelijksbedankjes merk een belangrijke rol in Wedding. Voor de zonnebloem-thema bruiloft gunsten, je kan geven kisten of containers gevuld met chocolade of snoep onder zonnebloempitten. Deze zullen worden heerlijk als geraffineerd. Ze maken ook voor een geweldige huwelijksreis snacks. Of u kunt geschenk uw gasten, een aantal verpakte zonnebloempitten, met misschien een pot, zodat ze kunnen mee naar huis nemen en plant ze.
De zonnebloem is een prachtige en unieke bloem die oproepen tot het feest. Met deze ideeën die je kunt zeker een gelukkig en een zon-gezegende bruiloft. Dus als je gaat naar een zomer of herfst bruiloft hebben, moet u de zonnebloem bruiloft thema overwegen.

No comments:

Post a Comment