Sunday 1 April 2012

Garagedeur Isolatie Kits

Als het gaat om energie-efficiëntie huizen, veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat garages zijn de grootste niet-geïsoleerde deel van het huis. In feite hebben de meeste van de huizenbezitters niet kan isoleren garagedeuren als een essentiële stap. Als de garagedeur, is vooral metalen deur links ongeïsoleerde, zijn de gevolgen een koude garage tijdens de wintermaanden en hete toestand in de zomer maanden. Het probleem is merkbaar, in het geval de garage is verbonden aan het huis. U zult zeker zweet wanneer je tijd doorbrengen in de aangrenzende kamer op een warme dag. De beste manier om een ​​dergelijk probleem op te lossen is het isoleren van het garagedeur.
Geïsoleerde garagedeuren controle van de temperatuur van de garage en de bescherming van de voertuigen van de blootstelling aan extreme omstandigheden. Garagedeur isolatie kost minder, indien het wordt gedaan tijdens de bouw van de garage. Kan echter isolatie van de deuren ook daarna worden gerealiseerd. Er zijn verschillende bedrijven, die ontwerp en vervaardiging complete kits voor garagedeur isolatie. Laten we een kijkje nemen op de garagedeur isolatie kits die verkrijgbaar zijn in de markt.
Kits voor Garage Door Isolatie
De ideale tijd voor het isoleren van garagedeur is wanneer u de deur apparaat vervangen. , Terwijl de aankoop garagedeur isolatie kits, zorg ervoor dat je rekening houden met de garagedeur ontwerp en materiaal (polyvinylchloride, hout of metaal) van de deur. Andere factoren rekening worden gehouden met zijn grootte van de deur en de duurzaamheid van de isolatie. Na zijn enkele van de functies die u moet controleren, terwijl het kopen garagedeur isolatie kits:
Garagedeur isolatiemateriaal; In het algemeen zijn garagedeur isolatie kits samengesteld uit reflecterende folies en panelen dat kan polystyreen of glasvezel zijn. In het geval van reflecterende folie isolatie, het toestel bestaat uit twee lagen aluminium folie of vinyl bekleed folie rond een kern geïsoleerd materiaal. Integendeel, polystyreen of fiberglas panelen bestaan ​​uit plastic coatings aan beide zijden van het paneel.
Check de R-waarde; Check de R-waarde van de garagedeur isolatie kits, die beschikbaar zijn in drie soorten, namelijk, laag, midden en hoog. De R-waarde heeft betrekking op de kwaliteit van het materiaal met betrekking tot het eigendom voor het vertragen van warmteoverdracht. Als de R-waarde hoog is, duidt op een hoge isolerende werking. In eenvoudiger bewoordingen, om de effectiviteit van de geïsoleerde garagedeur de garage te handhaven temperaturen binnen de aangename bereik is afhankelijk van de R-waarde van het apparaat.
Duurzaamheid van garagedeur Isolatie; Als u de kits voor garagedeur isolatie in metalen deuren, zal zeker de duurzaamheid hoger zijn in vergelijking met installatie in houten deuren. Het is te wijten aan het feit dat schade veroorzaakt aan het metalen deuren minimaal zijn in vergelijking met de houten units. Niettemin, goed onderhoud van de garagedeuren is altijd van essentieel belang om de levensduur te verhogen.
Voor de fixatie van de garagedeur isolatie kit, kunt u verwijzen naar de tips over garagedeur isolatie. Ze zijn gemakkelijk en snel te installeren, waarvan de meeste kunnen worden voltooid binnen een uur tijd. Voor een betere energie-efficiëntie, kunt u overwegen isoleren van de muren van de garage ook. Met een goed geïsoleerde garage deuren en muren, kunt u de garage als algemene bijkeukens gebruiken voor het opslaan van waardevolle goederen en objecten.

1 comment:

  1. als dit post.This bericht eigenlijk goregious.This bericht is zeer interessant en het is ook nuttig voor ons. liking dingen zoals dit blog en dit is nu geeft me wat inspiratie Om te slagen, ooit zo op prijs stellen.

    ReplyDelete